Aktuality
Aktuální dodávka masa
Od 5. prosince 2024 bude probíhat prodej a výdej hovězího masa z plemene aberdeen angus.
Maso je zpracováno na certifikovaných jatkách a vakuově zabaleno po cca 1,5 kg. Doba trvanlivosti vakuovaného masa je 3 týdny, žeber 1 týden a kosti musí být zpracovány okamžitě. Můžete objednávat jak jednotlivé balíčky dle ceníku níže, tak i velkou tašku s mixem druhů.
MIX BALÍČEK VELKÝ:
- 2x zadní maso, 2x přední maso, 1x žebro, minimálně 2,5 kg kostí
- celková váha cca 10kg
- cena 200,- / kg
MOŽNOST DOVOZU / VYZVEDNUTÍ MASA - vyzvednutí masa ve vinotéce Vinařství Josef Valihrach, Kašnice 52
- dle individuální domluvy možnost dovozu masa do Brna a Prahy
Aktuální informace najdete ZDE.
Objednat můžete přes formulář níže, přes email hovezizpodvinic@email.cz
nebo na telefonním čísle 773 577 025.